Doorstroomfunctie als commercieel administratief medewerker

Een mooie basisfunctie of doorstroomfunctie die in ieder bedrijf vervult kan worden is die van commercieel administratief medewerker. Je verdient als commercieel administratief medewerker gemiddeld een kleine € 2100 als je fulltime aan de slag bent. Natuurlijk hangt dit af van de sector en het bedrijf waar je werkt, en daarnaast ook van je ervaring. Hoe langer je werkt, hoe hoger je salaris. Maar een commercieel administratief medewerker heeft ook veel doorgroeimogelijkheden. En bij een hogere functie hoort ook een hoger salaris. Daarom is een commercieel administratief medewerker een mooie instap.

Commercieel bedrijf als werkgever

Ga je voor het hoogste salaris, dan heb je de beste kansen bij een commercieel bedrijf. Vind je het vooral leuk en is het salaris meer een bijzaak, dan maakt het niet uit waar je aan de slag wil als commercieel administratief medewerker. In commerciële bedrijven is er vaak meer mogelijkheid om te groeien, in functie en in salaris. Doorgroeifuncties vanaf commercieel administratief medewerker zijn bijvoorbeeld verkoper of accountmanager. Je ondersteunt de mensen in deze functies ook al tijdens je functie als commercieel administratief medewerker.

Laat je opleiden

Daarnaast zorg je voor de administratie. Met name de financiële administratie. Als je interesse hebt in deze functie, kun je een opleiding volgen bij Fabius. Je wordt dan in 40 weken klaargestoomd voor de functie door één les per week te volgen. De eerste dertig weken word je opgeleid tot administratief medewerker en de laatste tien weken ga je je richten op het commerciële gedeelte. Je vindt alle informatie op de website.