Ik heb samen met mijn vrouw de cursus Duits zakelijk gevolgd

De cursus Duits zakelijk is een echte aanrader voor iedereen!

Ik heb nooit echt een talenknobbel gehad. Ik dacht dus dat de cursus Duits zakelijk ook geen zin had voor mij om te gaan volgen. Ik heb een eigen bedrijf waarbij ik veel Duitse klanten heb. Het is dus wel belangrijk dat ik de Duitse taal goed beheerst. Ik liet altijd mijn collega’s de Duitse klanten helpen. Gelukkig heb ik nu veel meer klanten en er zijn steeds meer klanten die Duits zijn. Ik heb dus ook de beslissing genomen om Duits te gaan leren. Het is namelijk wel zo netjes als ik de Duitse klanten ook zelf kan helpen en er zelf ook een gesprekje mee kan maken. Voor het klantencontact is dit beter. En beter klantcontact betekent uiteraard ook een betere klanttevredenheid. En wanneer de klanttevredenheid hoog is betekent dat dus dat de omzet ook hoger wordt. De cursus Duits zakelijk was dus wel bijna een must. Mocht u interesse hebben in de cursus Duits zakelijk dan kunt u het beste even op de website kijken voor meer informatie over het bedrijf en de cursus Duits zakelijk.