Tandtechniek Arnhem, Tamminga!

Ben jij opzoek naar tandtechniek Arnhem? Ieder half jaar is het bezoeken van de tandarts aan te raden. Hiermee verklein je de kans op gaatjes of wellicht nog erger. Echter ben ik al een aantal jaren niet meer naar de tandarts geweest. Dit omdat ik een grote angst had opgelopen vanwege mijn vorige tandarts. Ik merkte dat hij totaal niet bezig was met de patiënt. Meer het feit om zoveel mogelijk geld te verdienen en daar baalde ik aardig van. Hierdoor heb ik er toen voor gekozen om niet meer naar de tandarts te gaan. In de tussentijd ben ik wel meteen gaan zoeken naar een andere praktijk hoor. Zodoende kwam ik bij Tamminga uit!

Tandtechniek Arnhem

Goede tandtechniek Arnhem

Aangezien ik al een aantal jaar niet meer op controle was geweest, merkte ik dat de gaatjes zeker aanwezig waren. Ik heb er vervolgens voor gekozen om mijzelf in te schrijven bij Tamminga. Ook gelijk mijn verhaal uitgelegd wat de reden is dat ik niet meer ging. Gelukkig kon ik meteen bij hen terecht en werd er een controle afspraak ingepland. Tijdens deze kennismaking wilde zij eerst mijn gebit controleren. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik inderdaad gaatjes had. Het was aan mijzelf om ervoor te kiezen dat het direct werd gemaakt en dat vond ik erg prettig.